Wij zijn OPSCHEPPERS en scheppen graag voor jou op

Wij zijn Roel en Jules, gebroeders uit Limburg, met een gezamenlijke passie voor eten, horeca en ondernemen. Deze passie komt voort uit onze jeugd, waar de horeca ons met de paplepel is ingegoten en is uiteindelijk uitgemond in Opscheppers.

Opscheppers is voortgekomen uit een vrij simpele gedachte. Hoe kan het dat er in onze regio tegenwoordig nog steeds geen alternatief is voor een goede, gezonde en gemakkelijke maaltijd? Mensen hebben steeds minder tijd, terwijl de bewustwording rondom gezond en goed eten gelukkig steeds hoger aan het worden is. Natuurlijk zijn er veel mogelijkheden om jezelf  te voorzien in maaltijden: van de supermarkt en zelf koken tot maaltijdboxen en van fastfood tot uit-eten. Maar geen van allen voldoet aan onze pijlers: goede, gezonde en gemakkelijke maaltijden. 

Waar wij voor staan: ein-de-lijk een goede, gezonde, verse, betaalbare maaltijd op restaurantniveau bij jou thuisbezorgd, met veel variatie in het aanbod van onze gerechten. Wij zijn de aller-allerbeste in wat wij doen, want wij zijn niet voor niets Opscheppers.

Opscheppers maakt deel uit van HIC Catering, een cateringbedrijf welke zich focust op catering (aan huis of bedrijf bezorgd), thuisbezorgde maaltijden voor de oudere doelgroep en (sinds kort) festivalfood. 


Ons menu elke week
in je mailbox!

© OPSCHEPPERS
Created by